Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3

Sanayi IP66 Su Geçirmez Dökme Alüminyum Bağlantı Kutusu elektronik proje için Açık patlamaya dayanıklı Elektrik Muhafaza Kutusu

    (4) 5
(4 Yorumlar)

₺209.02 ₺160.92
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w1062

FA döküm alüminyum kutu serisi

1. Ürün CE sertifikasını geçti;

2. Boyut: Dökme alüminyum kutu serisi

3. Malzeme: AL alüminyum alaşım.

4. Darbe dayanımı seviyesi: IK 10

5. Çalışma sıcaklığı: -40 ~ + 125

6. Kimyasal direnç: iyi

7. Uygulama: Özellikle iç ve dış mekan elektrik, iletişim, yangınla mücadele ekipmanları, demir ve çelik eritme, petrokimya endüstrisi, elektronik, elektrik, demiryolları, şantiyeler, madenler, madencilik çiftlikleri, havaalanları, oteller, gemiler, büyük fabrikalar, kıyı fabrikaları için uygundur. boşaltma Terminali ekipmanları, kanalizasyon arıtma tesisleri, çevre kirliliği tesisleri, vb .; yüksek elektromanyetik koruma, sağlamlık ve ısı transferi gerektiren endüstriler için idealdir.

8. Malzeme: (ALSİ12) fosfatlama spreyi dış yüzey işleme işlemini kullanan soğuk döküm kalıplama, böylece dökme alüminyum kutu plastik kutudan daha güçlü bir çevresel uyarlanabilirliğe sahiptir ve ayrıca patlamaya dayanıklı, toz geçirmez, su geçirmez, korozyon önleyici, anti-proof Statik elektrik, hızlı ısı dağılımı, alev geciktirici, elektromanyetik dalga koruyucu ve diğer özellikleri, yüksek mekanik mukavemet ve diğer özellikleri.

9. Koruma seviyesi: Toz geçirmez seviye IP66 veya üstüne ulaşır, darbe dayanımı ve deformasyon olmayan seviye IK 10'a ulaşabilir, çalışma sırasında yoğun yağmur yağsa ve büyük darbe alsa bile suya girmez ve çok güvenli bir şekilde deforme olmaz.

Etiketler: depolama muhafazası, kutular su geçirmez wc, çay plastik kutu, alüminyum hdd muhafaza, enduro saklama kutusu, samsumg alüminyum kasa, muhafazalar elbise, aluminio hdd muhafaza, mini tam alüminyum amplifikatör, teller bağlantı kutusu.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: ce
  • İşlev: su geçirmez
  • Malzeme: Alüminyum
image

Anonymous

5
2022-09-02

“İyi +++++++++++”

image

Anonymous

5
2022-10-28

“Hızlı kargo ve iyi paketlenmiş. Sağlam yapılı bağlantı kutusu.”

image

Anonymous

5
2022-10-04

“Hızlı teslimat. İyi paketlenmiş. Katı yapılmış.”

image

Anonymous

5
2022-12-18

“Zamanında ayak işi. Çok iyi.”

İncelemenizi Şimdi Ekleyin