Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Çamaşır ipi Seyahat çamaşır ipi Geri Çekilebilir Çamaşır İpi Vantuz ile Seyahat çamaşır ipi Ayarlanabilir Rüzgar Geçirmez

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺96.55 ₺43.47
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w1367

Mermi Noktaları:

1、Kolay Damla Kurutma Sistemi: Seyahat ederken veya dışarıda giysilerinizi, çoraplarınızı, iç çamaşırlarınızı ve havlularınızı kurutmak için seyahat çamaşır ipimizi kullanın ve istediğiniz zaman, istediğiniz yerde anında kuruma alanına sahip olun.

2、Geri çekilebilir Çamaşır ipi: Çamaşır ipi doğal haliyle 1.2 m/3.9 ft uzunluğundadır, elastik bir lastik banttan yapılmıştır, 2.8 m/9.2 ft'ye kadar uzayabilir, uzunluğu ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz.

3、Kullanımı Kolay: Dokuma elastik çamaşır ipi, mandal ihtiyacını azaltır, sadece sabitlemek için giysilerinizi iplerin arasına asın; Çoraplarınızı, iç çamaşırlarınızı, üstlerinizi, mayolarınızı, sütyen, havlu, eşarp gibi hafif eşyalarınızı kurutmak uygundur, ağır giysiler veya kumaşlar için uygun değildir.

4、Taşıması Kolay: Seyahat çamaşır ipimiz hafiftir, sadece 0,95 ons ağırlığındadır, paketlemeyi kolaylaştırır ve seyahat, kamp, seyir, yürüyüş, açık ve kapalı kullanım için uygundur.

5 、 Takmanın iki yolu: Her seyahat çamaşır ipinin her iki ucunda kanca ve vantuz vardır, vantuzlar duvara veya fayansa takılır ve kancalar banyo, arka bahçe, çamaşır, RV, tekne, balkon veya ağaç gibi herhangi bir yere takılır.Bekle.

Tanım:

Her seyahat çamaşır ipinin her iki ucunda kancalar ve vantuzlar bulunur, vantuzlar duvara veya fayansa takılır ve kancalar herhangi bir yere takılır.

1. Doğal haliyle 1,2 m / 3,9 ft uzunluğundadır, elastik bir lastik banttan yapılmıştır ve 2,8 m/9,2 ft'ye kadar uzayabilir.

2. Hafif, sadece 0,95 ons ağırlığında, paketlemeyi kolaylaştırır ve seyahat için uygundur.

Belirleme:

Adı: Vantuz Seyahat Kurutmak

Mevcut Renkler: Siyah, beyaz

Boyutu: 1.2 m / 3.9 ft doğal bir durumda, gergin olabilir kadar 2.8 m / 9.2 ft

Malzeme: Gerilebilir kauçuk

Özellikler: Vantuz ile, taşıması kolay, gerilebilir

Ambalaj Listesi:

2 * Çamaşır İpi

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Polyester

İncelemenizi Şimdi Ekleyin