Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Vanity Tepsi Siyah Banyo Vanity Tezgahı Tuvalet Tankı Depolama Tepsisi, Yeni Ev Mermer Taş Vanity Tepsi, Organizatör Tepsi Cl

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺487.39 ₺360.69
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w1538

YÜKSEK KALİTE: Bu Doğal Siyah Tepsi yüksek kaliteli reçineden yapılmıştır material.It yetenekli zanaatkar tarafından el yapımıdır.

KOMPAKT tasarım: ÖLÇÜM 29.3 * 11.3 * 2.9 cm, kompakt ve hafif tasarım, yerden tasarruf etmek için mükemmeldir.herhangi bir zamanda hareket ettirilebilir ve taşıması kolaydır.

Dayanıklı: Suya dayanıklı, Çizilmez, Temizlenmesi ve silinmesi kolaydır.(Lütfen cam masaya dikkat edin.)

ZARİF ve FONKSİYONEL: Bu Mermer Dekoratif Tepsi şifoniyerinize, çamaşır kutunuza, masanıza yerleştirilebilir, etc.It ev dekorasyonu için güzel bir süs eşyasıdır.Ayrıca Dolaplar,Şifonyerler,Saatler,Anahtarlar,Parfüm,Bitki,Havlu için Tepsi Tutucu.

Renk: Siyah

Malzeme: Reçine

Paket içeriği:

1 * tepsi

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Dropshipping hakkında

1) Dropshipping'i kabul ediyoruz, dropshiping konusunda çok deneyime sahibiz ve sıraya herhangi bir reklam ve malzeme koymayacağız.

2) Toplu siparişler için siparişi işlemek üzere CSV dosyasını (Excel Dosyası) kabul ediyoruz.Sadece www.onuraldogan.com.tr üzerinde bir siparişte ödeme yapmanız gerekiyor.Siparişlerinizi excel dosyasına göre işleme koyacağız.tüm müşteri bilgileri (Ad, E-posta, Tam adres etchellip) ve sipariş bilgileri( renk, miktar) ile iletişim kuran CSV dosyasını bize gönderebilirsiniz.Toplam fiyatı teklif edeceğim.Bunun için ödeme yaptıktan sonra www.onuraldogan.com.tr'e bir sipariş vermeniz yeterlidir.Dosyanızı sistemimize yükleyeceğiz ve siparişlerinizi dosyanıza göre işleme koyacağız.

Siparişi gönderdikten sonra, CSV dosyasını izleme kodlarıyla birlikte geri göndereceğim.

Etiketler: tezgah üstü, mermer tepsi, banyo tepsisi, mermer tepsi, mermer taş organizatör tepsisi.

  • Kaynak: Anakara Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin