Görüntü 0
Görüntü 1

YENİ 3D Yüksek Performanslı Tank Pad Yamaha MT09 MT-09 Motosiklet Yakıt Gaz Deposu Kapağı Çıkartmaları Tank Çekiş Tekerlek Sticker Pad

    (1.00) 5.00
(0 Yorumlar)

₺134.10
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w1987

Özellikler >>

Motosikletinizi koruyun Yakıt deposu:Motosikletinizi süslemek için moda tasarım pedleri, genel aşınma ve yıpranmaya karşı mükemmel koruma.

Yüksek kalite:Motosiklet tankı etiketi dokunmatik 3D tasarım, dayanıklı ve su geçirmezdir.

Kullanımı Kolay: Yapıştırması ve çıkarması kolaydır, uygulamak için ek alet veya ekipman gerekmez.

Özellik >>

Durum: %100 % Yepyeni

Renk: Resim Gösterildiği gibi

Malzeme: Yüksek Kaliteli Kauçuk

Boyutu: Resim olarak

Ödeme >>

1. Kredi Kartı, Banka Havalesi ve ae'nin desteklediği diğer ödemelerle ödeme kabul ediyoruz.

2. Lütfen özel gereksinimlerinizi (renk, paketler, beyan değeri vb.) Listeleyin.) sipariş verirken veya bize bir mesaj bırakın.

Taşıma >>

1. Lütfen gönderim adresinizin ve telefon numaranızın doğru olduğundan emin olun.Parsel ödeme 30-60 gün içinde alınamazsa, lütfen bize ulaşın.

2. Normalde, paketi satıcının nakliye yöntemleriyle ücretsiz göndeririz.DHL, UPS, FedEx, EMS vb. Gibi diğer nakliye yöntemleriyle göndermek istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.

(Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.Beyanname hakkında özel istekleriniz varsa lütfen bize mesaj bırakın )

Garanti >>

1. Göndermeden önce öğeyi dikkatlice kontrol edeceğiz.Herhangi bir nedenle öğeden memnun değilseniz, malları iade etmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin.Öğeyi en kısa sürede iade edeceğiz veya değiştireceğiz.

2. Herhangi bir sorun için bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen ve bize bir negatif geribildirim ayrılmadan önce bunu çözmek için bir şans verin.Mesajınızı iş günlerinde 24 saat içinde cevaplayacağız.Anlayışınız çok takdir edilmektedir.

3.Mağazamızda hoş bir satın alma deneyiminiz varsa, lütfen 5 yıldızlı derecelendirme ile ürünlerimiz ve hizmetlerimiz için olumlu bir geri bildirim bırakın.

Etiketler: mt09 egzoz 2021, jel mt 09, yamaha siro çıkartmaları, k motosiklet parçaları, filtre mt09 2017, yamaha mt09 kelepçe 2019, yamaha mt 03 2017, mt09 led farlar, mt09 etiket yanları, bobin yamaha mt09.

  • Öğe Türü: Kapaklar ve Süs Pervazları
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme Türü: etiket
  • Ürün Ağırlığı: 0.25kg
  • Model Adı: mt09
  • Motobike Yapmak: BMW

İncelemenizi Şimdi Ekleyin