Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Bluetooth 5.3 FM / AUX Bluetooth araç Adaptörü, 【Havalandırma Kurulumu ve Bas Güçlendirme】 3 Port PD ve QC 3.0 FM Bluetooth Araç Vericisi

    (4) 4.5
(4 Yorumlar)

₺848.08 ₺373.08
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w2042

İsim:

Joyroom Bluetooth 5.3 FM/AUX Bluetooth araç adaptörü, JOYROOM【havalandırma kurulumu ve bas güçlendirme】 Araba için 3 port PD ve QC 3.0 FM verici, araba HD arama için radyo Bluetooth alıcısı ve müziğin keyfini çıkarın

Özellikler:

1.【 FM Verici ve AUX Adaptörü】 JOYROOM Bluetooth FM verici, yerleşik olmayan araçlarda kolayca kullanılabilir bluetooth.It şarj edilmesine gerek yok, sadece 12 voltluk bir prize takın ve belirli bir radyo istasyonuna ayarlayın.Arabanızda 3,5 mm jak varsa, AUX modu kesinlikle gitmenin en kolay yoludur, gerçek sıfır bozulma ses kalitesiyle doğrudan arabanızdan (radyo frekansı gerekmez) çalabilir. (Paket 3.5 mm AUX kablosu ile birlikte gelir)

2.【 Hi-fi Bass Boost】 Sesi kendi kendine optimize ettikten sonra, bu FM verici cihazınızdan araç sistemine yüksek kaliteli, dengeli ses iletecektir.Kendinizi güçlü derin bas ve stereo sese kaptırmak için "b" düğmesine basmanız yeterlidir.Bas ağırlıklı bir ses performansı, rüzgar gürültüsünü kesecek kadar güçlü olduğu için drving için idealdir.

3.【 Çok Daha Güvenli Sürüş Deneyimi】 Havalandırma deliğine monte edilen Bluetooth araç adaptörü gözünüze daha yakın olacaktır level.It o kadar güzel ki kafanı indirmene gerek yok.Nispeten daha büyük düğmesi, yanlış düğmeye basmaktan endişe etmeden kolayca ayarlamanızı sağlar.

Doğrudan araç soketine takılan diğer adaptörlerle karşılaştırıldığında, sürüşten çok fazla dikkat dağıtmaz, çok daha güvenlidir.

4.【 Daha Net Aramalar ve Siri / Google Asistanı】 Piyasadaki diğer araç Bluetooth FM vericisinden 2-3 daha fazla ses toplama portuna sahip gelişmiş mikrofon, ses alımını kolaylaştırır.En yeni CVC 8.0 gürültü azaltma teknolojisi, her iki uçta da daha net aramalar elde etmek için arka plan seslerini (havalandırma deliklerinden ve dışarıdan gelen rüzgar gibi) filtreleyebilir.Orta düğmeye uzun süre basmak, GPS sesi için Siri/Google Asistan'ı uyandırabilir, müziğinizi yayınlayabilir vb.

5.【 Üç Portlu Şarj ve LED ışık Tasarımı】 Araç Bluetooth Adaptörü, bir PD 30W Tip-C ve iki QC3.0(başına 18W) USB şarj portu üzerinden aynı anda üç cihazı şarj edebilir ve en iyi şarj verimliliğini otomatik olarak atayabilir.PD Bağlantı Noktası iPhone Serisi/Samsung hızlı şarjı destekler.QC 3.0 bağlantı noktası, çoğu Android cihazını 35 dakika içinde %0'dan %60'a kadar şarj edebilir.Gece geldiğinde, LED ışıkları şarj portunu bulmanızı kolaylaştırabilir.

6.【 Bluetooth 5.3】 Kesintisiz müzik ve aramalar için daha hızlı eşleştirme ve daha kararlı bir bağlantı sağlayabilen en yeni Bluetooth 5.3 yongası.Güçlü bir hafıza fonksiyonu ile, araba için bu Bluetooth radyo vericisi, arabanıza her bindiğinizde en son kullanılan cihaza otomatik olarak yeniden bağlanabilir ve ses duraklatıldığı yerde otomatik olarak devam eder.

Ömür Boyu Hizmet ve Sorunsuz Değiştirme-Herhangi bir sorun ne olursa olsun, lütfen istediğiniz zaman Amazon aracılığıyla bize e-posta gönderin ve size en kısa sürede hizmet vereceğiz!

Çalışma yöntemi

Ses toplamak için mikrofonlar

Göz Hizası Operasyonu VS Alt Kafa Operasyonu

Çakmağın bulunduğu yere kıyasla, Havalandırma Kurulumu Bluetooth alıcısını göz seviyesine yaklaştırarak ses parçalarını, ses seviyesini ve Siri'yi değiştirmeyi kolaylaştırarak sürüş sırasında yola odaklanmanızı sağlar.

Kablosuz Bluetooth Bağlantısı

Araç radyosunu bölgenizdeki Boş bir istasyona ayarlayın. (Boş istasyon Yerel Kullanılmayan istasyonu ifade eder - - - vokal veya müzik yok, sadece hışırtı).

3 Portlu Araç Şarj Cihazını çakmağa veya güç portuna taktıktan sonra FM moduna girmek için "CH" düğmesine uzun basın.

FM Vericiyi araç radyosuyla aynı frekansa ayarlayın.FM vericisi ve araç radyonuz başarıyla senkronize edildikten sonra, anında çok Sessiz hale gelecektir.

Telefonunuzun Bluetooth işlevini etkinleştirin, "JR-CL18" e bağlanın, ardından HER ŞEY ayarlandı.

Dostça ipuçları:

1. Araç radyosunu FM Radyoya ayarlayın.Uyumlu frekans modunun FM olduğunu ve AM olmadığını lütfen unutmayın

2. Cihazınızla ilk başarılı eşleştirmeden sonra Bluetooth eşleştirmesini tekrarlamanıza gerek yoktur.

Güçlü 3 portlu Şarj

PD 30W Tip-C

QC3. 0 18W

QC3. 0 18W 3 Okuma Modu

Bu radyo adaptörü, çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılayan Bluetooth oynatmayı, TF kart oynatmayı (64 GB'a kadar) ve 3,5 mm AUX çıkışını destekler.Büyütülmüş Büyük Düğme

Nispeten daha büyük düğmesi, yanlış düğmeye basmaktan endişe etmeden kolayca ayarlamanızı sağlar.

Etiketler: fm aux bluetooth araç adaptörü.

  • Net ağırlık: 94g
  • İçerik: Ses
  • pps: 3.3 - 1 1V-3.0 A(Maks.)
  • Giriş: 12 DC-24 V
  • renk: Siyah
  • Model Numarası: JR-Cl06'nın sohbeti
  • Yüksek Çözünürlüklü Destek: Hiçbiri
  • Marka Adı: Joyroom'un
  • Destek AAC: Evet
  • Arayüz: 3.5 mm, USB, Tip-C
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ambalaj boyutu: 102*98*47 mm
  • QC3. 0 1/2 çıkış: 5 V=3A 9 V = 2A 12 V = 1 .5A
  • Destek Hafıza Kartı: Evet
  • Araç verici boyutu: 63*56.5*26.83 mm
  • PD-1 çıkışı: 5 V=3A 9 V=3A 12 V = 2.5 A 15 V = 2A 20 V = 1.5 A
  • PD + QC3. 0 1/2 çıkış: 5 V = 4A
  • QC3.0-1+QC3. 0-2 çıkış: 5 V = 4A
  • Araç şarj cihazı boyutu: 66,5 * 38,6 mm
  • Toplam Çıktı: 30W
  • Malzeme: PC Yanmaz Malzeme
  • Brüt ağırlık: 121g
  • Sertifika: ce, FCC'NİN, RoHS
  • Kablosuz Tip: bluetooth, FM
  • Wifi Standardı: Hiçbiri
image

Anonymous

5
2022-12-17

“kaliteli ürün. her şey yolunda gidiyor. operasyon sırasında nasıl çalışacağını görelim”

image

Anonymous

5
2022-11-24

“Kocam çok seçici ve üç farklı vericiden geçti. Bu açık ara en iyisi. Çok iyi çalışıyor ve kurulumu ve kullanımı kolaydı. Bundan çok memnun. Özellikle telefonu veya diğer cihazları ona nasıl bağlayabileceğimize dair seçeneklerimiz olmasını seviyoruz. Işık eğlencelidir, istemediğimiz zaman onu kapatabilmemiz gerçekten güzel. Aramalar geldiğinde her şey çok açık.”

image

Anonymous

4
2023-01-04

“Cihazın kendisi yüksek kalitededir ancak waves Fm'de ses çok iyi ve biraz büyük değildir”

image

Anonymous

4
2022-12-20

“Hızlı teslimat Ürünün kalitesi görsel olarak ve en üstte Satıcıya teşekkür ederiz.”

İncelemenizi Şimdi Ekleyin