Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Nari UT21 Ağır Hareket Sensörü Kırmızı Mavi Blaster LED Omuz yanıp sönen ışık Güvenlik Devriyesi 360° Rotasyon Çok Fonksiyonlu NEXTORCH

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺890.81 ₺748.20
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w2566

UT21 ve UT22 çok fonksiyonlu led'lerdir flashlight.It kırmızı, mavi ve beyaz olmak üzere üç ışık kaynağına sahiptir.Bu ışık birçok durumda da uygulanabilir.Tırmanmaya gittiğinizde, bir kafa lambası olabilir; Görevdeyken, bir omuz feneri olabilir; Bir sağlık çalışanıysanız, sizi daha iyi korumak için bir uyarı ışığı olabilir.

UT21 / ut22'nin kırmızı-mavi yatay yanıp sönme ve dikey yanıp sönme ve beyaz aydınlatma modu dahil olmak üzere üç modu, iki yanıp sönme yönü vardır.

Bu LED el feneri bir yerçekimi sensörü moduna sahiptir .Işık yandığında ve önce mavi yanıp sönene kadar düğmeye uzun basın, bu da yerçekimi sensörünün açık olduğu anlamına gelir. on.At bu sefer ışığı doldurarak açabilir / kapatabilirsiniz.

UT21 ve UT22, c tipi şarj edilebilir ve dahili bir bataryaya sahiptir.Şarj portu el fenerinin altındadır, bu da onu daha iyi önler water.It IPX4 su geçirmez ve 2 M darbe dayanımı olduğunu.

Etiketler: ağır hareket sensörü.

  • Kaynak: Anakara Çin

İncelemenizi Şimdi Ekleyin