Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4

DC-DC 3A 3.5-30V için 4-30V Step-up Boost Dönüştürücü Sabit Voltaj Sabit Akım Ayarlanabilir Güç Modülü LM2577

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺44.58
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w2781

Ana parametreler:

he modülü, yüksek verimliliğe (%92'ye kadar) ve düşük kalorifik değere sahip yüksek kaliteli bir lm2577 yongası kullanır value.It radyatör eklemeden 15w'a gidebilir.Bir radyatör ekledikten sonra 20W çıkış gücüne gidebilir;

Bu modül, düşük voltajlı orijinal Sanyo filtre kapasitörünü kullanır. ESR.At aynı zamanda, çıkış dalgalanmasını daha küçük hale getirmek için, dalgalanma voltajını 50mv'ye düşürmek için çıkış ucuna özel olarak çok aşamalı bir LC filtre devresi eklenir (çıkış voltajı 24V, 12V 20mv'den az olduğunda), çoğu durum için uygun olan;

Bu modül makine yaması ve yeniden akış kullanır welding.At aynı zamanda, her modül, yüksek güvenilirlik sağlamak için sevkıyattan önce iki saatlik yaşlanma testinden geçmiştir;

1. Ürün Adı: DC step-up (Boost) modülü güç kaynağı.

2. Giriş Gerilimi: DC3. 5-30V

3. Giriş Akımı: 3A maks. (nominal çalışma 2A içinde olması tavsiye edilir)

4. Çıkış Voltajı: 4-30V ayarlanabilir.

5. Çıkış gücü: 20W maks.

6. Dönüşüm verimliliği: 92 %(verimlilik giriş ve çıkış voltajı ve akımı ile ilgilidir).

7. Devre yapısı: izole edilmemiş (Buck).

8. Çalışma sıcaklığı: -20 ~ 60.

9. Boyut: 43 * 30 * 12mm (L*G*Y);

Çalışma prensibi:

Ayarlanabilir yüksek verimli boost devresi DC-DC güçlendirici, giriş voltajı( 3,7 ila 30) V, çıkış ayarlanabilir (4 ila 30) V, maksimum giriş akımı 3a, ortak bir tek lityum pil olarak %92'ye varan verimlilik, 3,7 L 5V, mobil şarj hazinesi olarak kolaydır, 3A sürüş akımı aynı anda birden fazla cep telefonu ve mp4 şarj edebilir time.It özel bir büyük kapsüllenmiş boost çipi lm2577 kullanmak sorun değil, Çıkış sürüş gücü 20w'a kadar

Tipik uygulamalar:

3.7 turn 5 V mobil şarj hazinesi olarak;

Boost sürücü LED lamba dize (uygun akım sınırlama direnci eklenmesi gerekiyor);

7.4 v boost 12 V uçak modeli kamera uygulanan;

Paket: 1 adet

Sevkiyat:

1. Bir sipariş verdiğinizde, lütfen bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye ücreti dahil sipariş için ödeme yapın.Genellikle, biz en kısa sürede ürün göndereceğiz ödeme tamamlandıktan sonra.

Nakliye yöntemi: www.onuraldogan.com.tr DHL UPS FEDEX TNT EMS ÇİN POST,vb; Küresel gemiler (bazı ülkeler veya özel yerler hariç).

2. Ulaşım modu alıcılar kullanmamayı seçerse (uçuş yok, temizlenmesi zor), alıcıya diğer teslimat modlarını seçmesini bildireceğiz ve tavsiye edeceğiz, alıcı teslimattan önce yanıt vermezse, fiili duruma göre en uygun Kuryeyi göndereceğiz.

3. Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir.Servis transfer süresi, hafta sonları ve tatil günleri hariç taşıyıcı tarafından sağlanır.Çin tatil sezonunda veya özel durumlar olduğunda, nakliye programı değişebilir.

4. Lütfen bize ulaşın, eğer uzun bir süre için sevkiyat almazsanız, biz en kısa sürede size cevap verecektir.

5. Alıcının aşağıdaki nedenlerden dolayı paketi alamamasından sorumlu değiliz:

* Alıcı gümrükleme yükümlülüğünü yerine getirmeyi reddeder.Gümrükleme alıcı tarafından çözülmelidir.

* Alıcı lütfen sipariş adresinin doğru olduğundan emin olun;

* Alıcı, yerel taşıyıcı ofisine geldiğinde telefonu açmaz, örn.postane

* Express, alıcıyla zamanında iletişim kurmaz.

* Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcı gümrük vergilerinin sorumludur.

6. Lütfen alıcıların ülkenize ithalat için tüm ek gümrük ücretleri, broderage ücretleri,vergileri ve vergilerden sorumlu olduğunu unutmayın.Bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.Biz reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur.Öğeler için olası herhangi bir ekstra maliyet konusunda endişelendiğinizi anlıyorum.Geçmiş deneyimlere dayanarak.

Garanti ve İade:

Müşterilerimize elimizden gelenin en iyisini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Alıcı, iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.Öğeler iade edildiğinde hasar görürse veya kaybolursa.alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.

Alıcı, öğeleri iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.

Etiketler: dc converter yüksek geçerli, dc boost dönüştürücü görev döngüsü, dönüştürücü giriş akımını artırın, dc boost dönüştürücü adım pzs, dc converter geçerli gerilim, dc converter değişken artırmak, dc boost dönüştürücü ıc, 100 w dc sabit akım, dc converter tasarım artırmak, dc çift converter artırmak.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Sertifika: Hiçbiri

İncelemenizi Şimdi Ekleyin