Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Sinyal Ayna Çok Fonksiyonlu Dağcılık Pusula İle Hayatta Kalma Acil Kurtarma Hayatta Kalma Ayna SOS İlk Yardım Aksesuarları

    (1) 5
(1 Yorumlar)

₺145.02 ₺104.32
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w2925

Tanım:

1. Çok fonksiyonlu Sinyal Ayna: Sinyal ayna survival, düdük yardım, pusula, yük taşıyan halat.Dört-in-one çok fonksiyonlu açık hayatta kalma aracı.Araba, açık macera, dağcılık, kamp, avcılık, balıkçılık, doğa sporları, nihai hayatta kalma teknolojisi vb.İçin çok uygundur.

2. Yüksek Performans: Ultra hafif küçük sinyal aynası, dahili hassas hedefleme sistemi, onu hayatta kalmak için ideal bir seçim haline getirir kit.It yerinde uzun mesafeli iletişim, yansıtıcı hayatta kalma aynası sinyalleri gönderme ve doğru ve hızlı sinyal iletimi için özellikle uygundur.Hava iyi olduğunda, optik sinyal iletim mesafesi %100'den fazla olabilir kilometers.It ışık olduğunda bulutlu gündüz veya gece de kullanılabilir.Normal ayna da kullanılabilir.

3. Outdoor Survival Essentials: Bu askeri hayatta kalma aynası, hayatta kalma ilk yardım çantalarında vazgeçilmez bir seçimdir.Dış mekanda hayatta kalmanın beş ana unsurundan biri sinyal üretme ekipmanıdır.Dünyanın dört bir yanındaki hayatta kalma uzmanları bir fikir birliğine vardılar: Uzak açık hava etkinliklerine katılan herkes acil durum aynası sinyalleri, hayatta kalma düdüğü ve pusula taşımalıdır.

4. Işık efekti: Sinyal aynasının arkasında yerleşik bir floresan malzeme bulunur.Floresan malzemeler, doğal ışık, floresan, ultraviyole ışık vb.İle ışınlandıktan sonra ışık enerjisini depolayabilir.Ve ışık durduktan sonra, yavaş yavaş floresan şeklinde salınır, yani gece veya gece görülebilir.Hala karanlık olan bir yerde parlayın ve zaman ışığın yoğunluğuna ve süresine göre değişir.

5. Net bir iletişim hedefi göremediğinizde, bakışlarınızı ufukta gezdirin ve ilerleyin.Sisli bir günde bile yansıyan sinyali onlarca kilometre ötede görebilirsiniz.

Belirleme:

Adı: Çok Fonksiyonlu Sinyal Ayna

Amaç: bir açık hayatta kalma aracı olarak kullanılan/uzun mesafe iletişim/işaret fonksiyonu / ayna

Ayna boyutu: yaklaşık 75 * 50 * 6mm/2.95*1.97*0.24 inç

Ağırlık: yaklaşık 35g

Malzeme: akrilik

Ambalaj Listesi:

Sinyal Ayna*1

Not:

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Etiketler: çadır aşırı dağcılık, moda aksesuarları hayatta kalma, kit audi kurtarma, saklama kutusu kamp survival, yangın kırmızı kauçuk kiti, çok fonksiyonlu çelik alet, bluz kurtarma, moda ayna kapağı, vahşi hayatta kalma aracı, aksesuarlar dağ odası.

  • isim: Çok fonksiyonlu Sinyal Aynası
  • Ağırlık: about 35g
  • Ayna boyutu: yaklaşık 75 * 50 * 6mm/2.95*1.97*0.24 inç
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Tip: Cep, Çoklu Araçlar
  • Malzeme: Akrilik
  • Boyut: S
image

Anonymous

5
2022-12-21

“satıcı tarafından açıklandığı gibi”

İncelemenizi Şimdi Ekleyin