Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Xunting 140PSI Yüksek Basınçlı Bisiklet Pompası AV / FV Taşınabilir Hava Şişirme Ayak Bomba De Ar Bisiklet MTB Bisiklet Pompası Bisiklet Aksesuarları

    (1.00) 5.00
(0 Yorumlar)

₺443.00 ₺234.73
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w2965

Önsöz:

Ürünlerimiz kalite kontrolünden sonra gönderilir, herhangi bir sorun varsa, lütfen zamanında Bizimle iletişime geçin, Tüm Sorunları Çözebiliriz.

Bu Öğe hakkında

✅ Mini Bisiklet Pompası-Bisikletler, Toplar, Şişirilebilir Eşyalar vb.İçin Çok Amaçlı Bisiklet Pompası.Çok Amaçlı Valf, Çok Çeşitli Şişirilebilir Ürünler için uygundur.

✅ Ayakla çalışan tasarım - bu ayakla çalışan tasarım, sıradan el pompalarından daha az çaba, daha hızlı şişirme ve daha fazla taşınabilirlik sağlar.

✅ Boyut daha taşınabilir - bu mini boyut (neredeyse bir iPhone'un veya avucunuzun boyutu) bisikletinizi taşımayı veya takmayı kolaylaştırır.Bisiklet lastikleri birkaç dakika içinde pompalanabilir veya şişirilebilir.

✅ Çok yönlü ve uyumlu valfler-yükseltilmiş tasarım, sadece bisikletler için değil, elektrikli bisikletler, motosikletler için de Amerikan, Schrader ve Dunlop valfleriyle uyumludur .Paketteki ekstra hava iğneleri ve valfleri topları, balonları, yüzme halkalarını, tekneleri vb.Şişirmeye yardımcı olur.

✅ Özenle tasarlanmış yapı ve yüksek kaliteli malzemeler - ana malzeme, plastikten daha dayanıklı ve kompakt olan alüminyumdur.Kaymaz taban ve pedal, değiştirilebilir antifriz ısıya dayanıklı tüp gibi iyi tasarlanmış yapı ve kullanımı kolaydır.

F. A. Qs:

1. Parsel ne zaman gönderilecek?

Siparişleri genellikle aldığımız gün veya 1-2 gün içinde göndeririz.

2. Ürün tekliflerinin satın alınması.

Bir kupon kuracağız, önce kuponu alabilir ve sipariş verdiğinizde kullanabilirsiniz.

3. Kaç psi'si var?

Ayak pompalarımız 120-140 psi'de mevcuttur, bu nedenle sipariş verirken hata yapmamaya dikkat edin.

4. Ayaklarınızla pompalarken hiç devrilir mi?

Kullanırken pompa desteğine basmanız yeterlidir, kolayca düşmez.

5. Bu pompa presta valflerine uyuyor mu?

Pompamız çok amaçlı bir valftir, Presta/Schrader / Dunlop valfleri için kullanılabilir, ayrıca temel ömrü karşılamak için bir bilye pimi, oyuncak hava pimi de içeririz.

Etiketler: ar apple watch, kkmoon hava pompası, kısa eldiven bontrager, aksesuarlar ar 15, bisiklet 16 ayaklı zemin, hava telefon tutucu, gıua bisiklet pompası, ytz hava pompası, bisiklet rafları, uzun bisiklet pompası.

  • Model Numarası: zxcdqt-pt
  • Renk: Özelleştirilmiş Renk
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: Alaşım
  • Kullanım: Pencere Onarımı
  • Marka Adı: XUNTİNG
  • Sertifika: CE
  • isim: zemin pompası
  • Paket: Her set zeka blister kart

İncelemenizi Şimdi Ekleyin