Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2

Çok fonksiyonlu direksiyon Düğmesi Kontrol Simülatörü Adaptörü VW Golf 5 İçin 6 Jetta MK5 Touran Passat B6 RCD330 RCD360 Radyo

    (1) 5
(1 Yorumlar)

₺718.60 ₺567.67
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w3118

farkına varmak:

1. Bu adaptör esas olarak 8 direksiyon düğmeli erken otomobiller(2009'dan önce) için protokol ve sızıntı sorununu çözmek için kullanılır.

2. Direksiyon simidi düğmesi işlevine gelince, bazı araba düğmelerinin tümü kullanabilir, ancak bazı arabaların yalnızca birkaç düğmesi vardır, hatta bazı arabalar kullanamaz.Bu, aracın kendisi ile kod çözücü arasındaki eşleşmeye bağlıdır, ürün sorunu anlamına gelmez.

3. Bu adaptörü satın alırsanız, lütfen araç fişinizin PQ tipi daha büyük priz olduğundan emin olun!Yanlış satın alırsanız, bu sizin sorumluluğunuzdadır.

Parsel dahil:

1 * Direksiyon Düğmesi Kontrol Adaptörü

Etiketler: çok işlevli direksiyon düğmesi kontrol simülatörü adaptörü, can veri yolu kod çözücüsü, bağdaştırıcı, bağlayıcı, rgb'den av'ye dönüştürücü volkswagen, 5K0953569AL.

  • Marka Adı: POCAVİO
  • Ürün Ağırlığı: 0.1kg
  • özellik: Çok işlevli Direksiyon Düğmesi Kontrol Simülatörü
  • Malzeme Türü: abs, bakır tel
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Öğe Türü: Kablolular, Adaptörler ve Soketler
image

Anonymous

5
2023-01-12

“Paketin gelmesi birkaç gün sürdü, ancak şu anda çok iyi çalışıyor, direksiyon simidindeki tüm düğmeler çalışıyor ve şu anda akü boşalmasıyla ilgili bir sorun yaşamadım, araba iki gündür durduruldu ve sorunsuz s, bazılarının farkında olmama rağmen ve Gerçekten işe yarayıp yaramadığını öğreneceğim. Jetta advance 2007'de kuruldu”

İncelemenizi Şimdi Ekleyin