Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Tuya WiFi + RF + IR Akıllı Uzaktan Kumanda RF Aletleri Kontrol Ses Kontrolü Alexa Google Ev İle Çalışmak Akıllı Yaşam App Akıllı Ev

    (0) 0
(0 Yorumlar)

₺875.83 ₺472.97
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w3732

Not: Bu ürün 315.433 standart frekans rf'yi destekler, 2.4 G, Bluetooth, 315 ve 433 ofset ve kaydırma kodu cihazları, kendi kendine çalışan cihazlar için geçerli değildir.

Tanım:

100 % Brand New ve Yüksek Kalite!

1.RF ve IR ile en yeni sürüm son derece uyumlu: Hepsi bir arada IR ve RF uzaktan kumanda, klimaları, tv'leri, fanları, DVD'leri, stb'leri,TV kutularını vb. Kızılötesi cihazları ve hatta RF ışığı, RF anahtarı, RF panjurları vb. Gibi RF cihazlarını tek bir uzaktan kumandayla etkinleştirmeye ayırır; depolama binlerce IR kodu.(Destek IR 38 KHZ ve RF 433/315 MHz)

2.Çoklu uzaktan kumanda RF protokolü,perde\gölge motoru, ışık anahtarı olarak farklı 433MHz RF cihazlarını kontrol etmek için daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlar;Daha hızlı yanıt için yerel IR kodu.

3.WIFI / 4G App uzaktan kumanda her yerden: MOES yeni akıllı kontrolör ile donatılmış, IR ve RF cihazlarını her zaman her yerden ücretsiz mobil "akıllı yaşam/Tuya" uygulamasıyla kontrol edebilirsiniz (Android ve iOS ile uyumludur).Evden uzaktayken cihazlarınızı önceden kontrol edin.Akıllı telefonunuzu daha kolay bir şekilde evrensel bir uzaktan kumandaya dönüştürün.

4.Eller Serbest Ses Kontrolü: Alexa, klimayı 77 derece Fahrenheit'e ayarlayın.Basit bir sesli komut,A/C, FAN ,TV, DVD, STB, TV KUTUSU ve RF protokol cihazları gibi çoğu Kızılötesi ve RF Kontrol Cihazını uzaktan kontrol etmek için denetleyiciyi etkinleştirebilir.(Ayrıca uyumlu markalar veya cihazlar, lütfen ekli listeyi veya Akıllı Yaşam Uygulamasını kontrol edin.)

5.Özelleştirilmiş DIY Kopyalama İşlevi: "Smarlife"Uygulamasında cihaz markasını bulamazsanız,Programlanabilir DIY öğrenme işlevi aynı işlevi orijinal uzaktan kumandadan kopyalamaya yardımcı olabilir.Şömineler, ısıtıcı, tavan vantilatörleri gibi çoğu IR ve RF uzaktan kumanda Cihazı geçerli olacaktır.

Özellikler:

Güç Girişi: DC 5 V / 1A(Mikro usb2. 0)

Modeli: RF-R1

Bekleme Gücü: ≤0.4 W

Kontrol Mesafesi: Yatay yön ≤8m, Ters Yön ≤15m (Nihayet çevreye göre etki)

IR kumanda yönü: Çoklu Yol

Çalışma Sıcaklığı: -10℃ ~ 50℃

Çalışma nemi: ≤85 % RH

Bağlantı tipi: 2.4 GHz 802.11 b / g / n

Taşıyıcı: 38 KHZ

APP DESTEĞİ: Android 4.0 / iOS 8.0 üstü

Kablosuz Frekans: 2.4 GHz

RF:433/315 MHz

Boyut: 68 * 68 * 27mm

Paket içeriği:

Evrensel IR uzaktan kumanda ×1

güç kablosu ×1

Kullanım kılavuzu ×1

Etiketler: temel alexa hoparlörü, ch rf uzaktan kumanda, kare p üniversal kapı, allomn alexa'nın, kılıf ne akıllı, evrensel uzaktan kumanda uzun, 435 mhz uzaktan kumanda, kitap domotica, aksesuarlar akupunktur ev, noel ışıkları tuya wifi.

  • Not: haddeleme kodu uzaktan kumandaları çalışmaz)
  • Marka Adı: H96'nın
  • Model Numarası: WıFı + RF + IR Akıllı Uzaktan Kumanda
  • Destek uygulaması: Evet
  • Sıklık: 433 MHz
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kullanmak: TELEVİZYONCU, Klima, Evrensel, Otomatik perdeler, Değiştirmek
  • Kablosuz İletişim: RF, IR, kablosuz internet
  • Sertifika: CE
  • Paket: Evet

İncelemenizi Şimdi Ekleyin