Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2

2 adet 50 OHM / 75 OHM BNC Erkek Tak RF / Koaksiyel Konnektör Adaptörü Uç Terminato

    (1) 5
(1 Yorumlar)

₺20.90
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w5422

ürün açıklaması

Durum: YENİ

Paket İçeriği: 2 adet

BNC Erkek Sonlandırma Kukla Yük DC.Bağlayıcı: BNC Erkek (İç vida ve erkek iç).Neye ihtiyacınız olduğundan emin değilseniz lütfen bizimle iletişime geçin. 50 Ohm/ 75 OHM >1000 kez çiftleşme ömrü.

Nakliye:

Normalde biz tüm Çin Post veya HongKong Post üzerinden öğeyi gönderdi world.It ülkenin çoğuna 25-45 gün sürer .Ayrıca DHL, UPS, EMS ve benzeri gibi hızlı bir şekilde tedarik ediyoruz, ancak bunun için ekstra para eklemesi gerekiyor .Detay için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Biz ödeme aldıktan sonra OLUMLU GERİBİLDİRİM bırakacaktır.Aldıktan sonra öğeden memnun değilseniz lütfen bizimle iletişime geçin.

Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

Tüm e-postalar 1 iş günü içinde cevaplandırılacaktır.Bizim cevap almazsanız, lütfen e-posta yeniden gönderildi ve biz en kısa sürede size cevap verecektir.

Etiketler: potansiyometre 110 güç, bnc konnektörleri bnc şasi, bnc Konnektörler filtreli, kablo rg58 bnc sma, npt 50 ohm bağlayıcı, bağlayıcı sma m, koaksiyel cep telefonu kablosu, röle hf 50 ohm, sma soket bağlayıcı, fişler 75 ohm.

  • Marka Adı: ZHTCRJ
  • Sertifika: Hiçbiri
  • Kaynak: Anakara Çin
image

Anonymous

5
2022-08-26

“İlk satın alma değil. Her zamanki gibi iyi”

İncelemenizi Şimdi Ekleyin