Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

80 Adet Kurutulmuş Pampas Dekor Doğal Kahverengi ve Beyaz Görkemli Çim Kurutulmuş Tavşan Kuyrukları Buğday Kamış Boho Ev Düğün Çiçek Düzenleme

    (1) 5
(1 Yorumlar)

₺447.44 ₺223.81
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w6072

🌻【Kurutulmuş Pampa Otu】10 Adet beyaz ponpon otu dalı, 30 Adet açık bej kamış otu, 10 Adet kahverengi pampa,20 Adet tavşan kuyruğu ve 10 Adet buğday sapı dahil olmak üzere 80 Adet A:doğal pampa otu arasından seçim yapacaksınız. zevkinize göre bir araya getirmeniz için 5 çeşit pompas otu. (pampas çim vazo dahil değildir)

🌻【İyi Paketlenmiş】 Kurutulmuş çiçek buketi, uzun yolculuk sırasında bozulmamasını veya bükülmemesini sağlayan sağlam bir ambalajla korunmaktadır.Pampa otu bitkilerini evinize getirmeden önce, lütfen paketten çıkarın ve nakliye sırasında ortaya çıkan dökülmeyi nazikçe sallayın.

🌻【Sıcak ipuçları】 Tüyü yapmak için küçük pampa otlarını 2~3 saat güneşin altına koyabilirsiniz fluffy.It bu doğal kurutulmuş pampa otu dekorunun paketten çıkarılırken hafifçe dökülmesi normaldir.Kabarık pampa otunu vazoya yerleştirdikten sonra dökülme olmaz.

🌻【Yaygın Kullanım】 Pampas çim dekoru yaklaşık 17 " uzunluğundadır, farklı boyutlarda vazolara uyacak şekilde kesilebilir.Bu büyük pampa otu, iç ve dış mekan dekoru için mükemmel bir seçimdir, ev dekorasyonu, boho düğün dekoru, parti dekoru vb.İçin kullanılabilir.Bu pampa buketi aileniz veya arkadaşlarınız için güzel bir hediye olmalı!

🌻【Doğal Malzeme】 Pampa çimlerimiz %100 doğal yüksek kaliteli görkemli, çiftçiler tarafından elle toplanmış ve doğal olarak kurutulmuştur.Toksik olmayan, zararsız ve orijinal dokunuş sizi pampa gibi hissettirecek.Kurutulmuş görkemli çim bakım gerektirmez ve uzun süre dayanabilir, her mevsim dekorasyona uygundur.

Doğal Kurutulmuş Pampa Otu

Bu pompass otu, herhangi bir tasarım stiline kolayca dahil edilir.

Doğal pampa otu ve kamış buketi ortamınıza ferah bir hava katacak.

100 doğal yapısı ve yüksek kalitesi buketin uzun süre canlı kalmasını sağlar.

Pampa otu buketimizi öne çıkaran nedir:

Çeşitlendirilmiş Sıralama-Sonsuz olasılıklar getirin

Sağlam Ambalaj - iyi durumda gelmesi

Kabarık ve Tam-Zarif görünüm

Mükemmel Dekorasyon-Çeşitli durumlar için uygundur

Özenle Seçilmiş Kalite-Dökülme yok, koku yok, alerjen yok

Sıcak Uyarı:

1. Bu pampa otu, nakliye sırasında kabarıklık hissini kaybetmek için sıkıştırılabilir.Kullanmadan önce kabarık hale getirmek için lütfen pampa otu dekorunun saatlerce güneşe maruz kalmasına izin verin

2.It doğal kurutulmuş bitkilerinin doğası gereği hafifçe düşmesi normaldir.Kabarık pampaları vazoya yerleştirdikten sonra dökülme minimum olacaktır.Bukete uzun yıllar hayran kalabilirsiniz.

Kurutulmuş çiçek aranjmanları için 80 Adet doğal pampa

Doğa hediyesi, özenle seçilmiş beş çeşit dekoratif çim, evinize veya ofis alanınıza boho bir dokunuş katmak için mükemmeldir.Bu kısa pampa otları, düğün, partiler ve diğer özel günler için çarpıcı bir merkez parçası olarak da kullanılabilir.

Etiketler: kurutulmuş pampa dekoru, Ev Dekorasyonu, düğün dekorasyonu, pampa otu, kurutulmuş çiçek, çiçekler ev dekorasyonu.

  • getrocknete blumen: pampas secas grandes
  • Çiçek Tarzı: Çiçek Buketi
  • Sınıflandırma: kurutulmuş çiçekler
  • Mükemmel bir hediye için: doğum günü, Yıldönümleri, sevgililer günü, Anneler Günü
  • Tip: gül
  • Kaynak: DE (Kökeni)
  • deco mariage boheme: blumen
  • Neden: sevgililer günü
  • Malzeme: Hintkamışı
  • Tarz: Çiçek
  • A: Zengin Elementler 5
  • Model Numarası: pampa dekorasyon
image

Anonymous

5
2022-10-04

“Harika Kapinlerin kalitesinden çok memnunum”

İncelemenizi Şimdi Ekleyin