Görüntü 0
Görüntü 1
Görüntü 2
Görüntü 3
Görüntü 4
Görüntü 5

Satılık 21 Ucuz Temizle Pullar

    (1) 5
(1 Yorumlar)

₺44.76 ₺35.88
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w6816

Satılık Ucuz Şeffaf Pullar

**** DAHA FAZLA SATIN AL, DAHA FAZLA TASARRUF EDECEKSİN ****

*** Toplu sipariş satın almanız gerekiyorsa, LÜTFEN bize E-posta ile sorun*** *Ürün: şeffaf damga *Malzeme: silikon *Levha Boyutu: 150mm x 100mm/6" x 4" Bu eğlenceli şeffaf damga seti scrapbooking,kart yapımı, değiştirilmiş sanat ve daha fazlası için mükemmeldir.

ödeme:

1.www.onuraldogan.com.tr systerm kabul ödeme yöntemi dahil Boletosu, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro banka kartı, WebMoney ve banka havalesi.Gelecekte www.onuraldogan.com.tr'te daha fazla ödeme seçeneği mevcut olacak.

2.En az 2 ürün satın alır ve birlikte ödeme yaparsanız lütfen sepete ekle'yi kullanın. 3.www.onuraldogan.com.tr systerm, ödemenizin 1-2 güne ihtiyacı olduğunu onaylayacaktır, parsel sadece ödemeniz geçtikten sonra gönderilecektir. 4.Hala nasıl ödeyeceğinizi bilmiyorsanız, lütfen buraya tıklayın

NAKLİYE: 1.Çin sonrası hava posta ile ücretsiz nakliye politikası 2-5 iş günü içinde gönderilecektir, takip numarası sağlanacaktır.

2.Alıcı acilen mallara ihtiyaç duyarsa lütfen bizimle iletişime geçin, sadece ekstra nakliye ücreti ödeyin,TNT, EMS, UPS, FedEx, DHL, SF Express ile gönderilen isteğinize göre yapacağız.

3.Nakliye hakkında herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

İADE: 1.Parselinizden memnun değilseniz, lütfen alınmasından itibaren 7 gün içinde bizimle iletişime geçin. 2.İadeler yalnızca öğe orijinal ambalajında kullanılmamışsa kabul edilir.GERİ BİLDİRİM: 1.Parselinizi aldıysanız, lütfen siparişinizin alındığını onaylayın. 2.Biz nötr veya kötü geribildirim kabul etmiyoruz, herhangi bir sorunuz varsa, pls öncelikle bizimle irtibata, biz iyi sorunu çözmek için en iyi çalışacağız. 3.sorularınız varsa lütfen bizimle iletişime geçin.

Etiketler: DIY Damga, balina damgası, karalama defteri başlığı transprent pulları, kauçuk damgası, Pullar, scrapbooking araçları ve aksesuarları.

  • Menşe Yeri: Zhejiang Çin (Anakara)
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Durumu: yepyeni
  • Ürün: DIY Damga
  • için: Scrapbooking, Kart Yapımı, değiştirilmiş sanat ve daha fazlası.
  • Tip: diğer
  • Malzeme: Silgi, Silikon
  • Kullanmak: Dekorasyon
  • Model Numarası: 11#
  • Parça Boyutu: 150x100mm
image

Anonymous

5
2022-11-07

“Tavsiye ettiğim hızlı ve sorumlu çalışma için satıcıya teşekkür ederim”

İncelemenizi Şimdi Ekleyin