Görüntü 0
Görüntü 1

Metal kesme kalıp Güzel şemsiye veya şemsiye dekorasyon kesme kağıt zanaat el delme kartı sanat kesme makinası

    (4) 5
(4 Yorumlar)

₺27.93 ₺23.68
Renk:
Miktar:
Mevcut
Nakliye: Ücretsiz

SKU: w7292

Boyutlar ve gereksinimler

Yukarıdaki satış noktasının ayrıntılarını açıklayın, çekin ve Renklendirin: Gümüş Malzeme: düşük karbonlu çelik Boyut:3.7 cm * 3.4 cm Dönüşüm: 1 cm=0.39 inç /1 inç =2.54 cm Paket:1 adet/grup Manuel ölçüm nedeniyle 0.1-0.2 cm farklı olabilir - %100 çelikten yapılmış yüksek kaliteli ince metal kesme kalıpları - Kağıt kumaşı kesin ve çok daha fazlası - Kalıp kesme makinelerinin en büyük markalarında çalışır OEM hizmeti kabul edilebilirpotansiyel kullanıcılarınıza güven sağlamak.

Satıcı tarafından kesilmiş kağıt

Geri bildirim:

1. Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız lütfen 5 yıldızlı geribildirim bırakın, takdir edeceğiz (Açıklandığı gibi öğe 5 yıldız, iletişim 5 yıldız, nakliye süresi 5 yıldız). 2. Aldığınız ürünler hasar görmüşse veya yanlış stiller varsa, lütfen önce herhangi bir olumsuz geri bildirim bırakmayın, lütfen bizimle iletişime geçin, bununla ilgileneceğiz ve en iyi çözümleri çözeceğiz, Memnuniyetiniz daha iyisini yapma hareketimizdir.

Nakliye ve iade politikası:

1. Ödeme alındıktan sonra genellikle 48 saat içinde siparişlere devam edeceğiz. 2. Çin post olağan küçük paket artı ve Çin post kayıtlı hava posta tahmini 15-60 gün sürer. 3. Önerilen gönderiler: www.onuraldogan.com.tr standart nakliye-daha istikrarlı, daha güvenli, hızlı 4. Sipariş tamamlandıktan sonra 15 gün içinde iade ve iadeleri kabul ediyoruz, lütfen bizimle iletişime geçin.

Dropshipping / toptan / OEM:

1. Dünyanın her yerine gemi bırakıyoruz, herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. 2. Toptan satış için en iyi fiyatı sunacağız ve en iyi gönderiyi önereceğiz. 3. Costomized kalıplar,damga ve diğer popüler ürünler bizimle iletişime geçmekten memnuniyet duyarız.

Okuduğunuz için teşekkürler

Etiketler: tabela metal kesme kalıpları, kağıt dekoratif şemsiye, baseus şemsiyeler, dizüstü büyük atış, çamaşır makinesi samsung c803zh, secosana kağıt torba, sizzix metal kesme, scrapbooking metal kafes, kişisel ciltleme makinesi, büyük kağıt tutucu.

  • Malzeme: METAL kalıp-namics
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: ZUCZUG
  • Usage3: yeni kesme kalıpları
  • ürün1: Scrapbooking craft için Metal Kalıplar
  • Desen Türü: daire
  • Model Numarası: DM4457
image

Anonymous

5
2022-08-29

“Paketimi aldığım güzel hediye için çok teşekkür ederim! Hızlı gönderiniz için çok teşekkür ederim! Öğe mükemmel, sorun değil. İşinizi çok takdir ediyorum, teşekkür ederim agian ve saygılarımla,”

image

Anonymous

5
2022-09-16

“Web sitesinde gördüğümüz gibi çok güzel. Hediye için çok teşekkür ederim, çok teşekkür ederim ve çok hoş bir sürpriz. ”

image

Anonymous

5
2022-12-10

“Bu bıçak mükemmel çok küçük ama ideal boyutta”

image

Anonymous

5
2022-11-16

“Büyük Nakliye çok hızlı, ben hediye ile gelmesi, tavsiye!”

İncelemenizi Şimdi Ekleyin